vineri, 30 aprilie 2010

Jurnalul Mariei: Ne pregatim din nou de operatie

Multumesc tuturor care au raspuns sau sunt langa noi, intr un fel sau altul!

Maria este la salon normal, de obicei in perioada weekend-ului o muta la terapie intensiva. Sper ca nu vor face la fel si acum. In orice caz medicii au revenit asupra deciziei de a o opera peste trei luni. Au hotarat ca trebuie sa o faca acum cat e stabila, iar operatia ar consta in extirparea unei portiuni din plamanul stang care e mai grav afectat. Au observat ca in timpul noptii ii scade destul de dramatic saturatia si cred ca e riscant sa ne o dea acasa.

In orice caz, preocuparea lor reala pentru situatia ei ne-a dat acea senzatie de liniste pe care nu am avut o niciodata acasa. Ieri, inainte de a decide ca totusi ne vor opera, am primit chiar si propunerea ca in eventualitatea unei plecari acasa sa ne dea, prin asigurator, o asistenta care sa mentina contactul cu spitalul.

Nu ni s-a spus inca daca o vor opera aici sau ne muta, dar fiind ca specificul spitalului sunt bolile de inima, iar operatia planificata este la plamani

Maria e bine, mananca mai bine ca niciodata, numai de dieta sub 1% grasimi. Infuleca de parca ar sti ca o asteapta iar o lunga perioada de infometare.
Si ma intreaba daca cred ca mai stam mult in spital.

Nu prea mai am raspunsuri...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates